Estetica dentară - cel mai sigur drum spre un zâmbet stralucitor - Prestige Dent
16557
post-template-default,single,single-post,postid-16557,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Estetica dentară – cel mai sigur drum spre un zâmbet stralucitor

ESTETICA DENTARA

Estetica dentară – cel mai sigur drum spre un zâmbet stralucitor

Ce este estetica dentară ?

Estetica dentară a luat naștere din dorința oamenilor de a avea un zâmbet strălucitor, natural și sănătos. Estetica dentară este o soluție de tratament de lungă durată, care contribuie în mod direct la creșterea încrederii în sine și dezvoltarea de relații interumane durabile. Statisticile publicate de către Academia Americană de Stomatologie Cosmetică, arată că 89% dintre persoanele care au apelat la tratamente de estetică dentară, au mai multă încredere în sine, iar persoanele din jurul lor le consideră mai atractive. 

Tratamentele de estetică dentară au numeroase beneficii, printre care redarea aspectului natural al zâmbetului, încrederea în sine, iar în ceea ce privește trăsăturile feței, acestea sunt perfect armonizate. Există multe cazuri în care trăsăturile feței par deformate din cauza  dinților lipsă sau a poziției inestetice în care se află dinții pe arcadă. 

Alte beneficii importante pe care le are estetica dentară asupra sănătății danturii dumneavoastră, sunt reprezentate de faptul că lucrările protetice sunt estetice, primești certificat care atestă calitatea și nu în ultimul rând, ai posibilitatea de a te implica direct în alegerea formei și nuanței coroanelor și fațetelor dentare. Rezultatele apar într-un timp scurt, fără durere, iar dacă sunt respectate recomandările medicului stomatolog, tratamentele de estetică dentară au o durată de viață îndelungată. 

Care sunt principalele tratamente de estetică dentară?

Principalele tratamente de estetică dentară sunt coroanele dentare, fațetele dentare și albirea dentară. Fiecare formă de tratament de estetică dentară are particularități aparte și vizează diferite stadii în care se află dentiția. 

Coroana  dentară este o lucrare protetică, folosită pentru a reda funcționalitatea și estetica unui dinte deteriorat, ce a fost supus anterior unui tratament dentar. Se realizează în nuanța dinților naturali, iar principalele materiale folosite în construirea unei coroane dentare sunt cele precum ceramica sau zirconiu. Nimeni în afară de medicul stomatolog nu-și va da seama că ai o coroană dentară. 

Fațeta dentară este o lucrare protetică, mai delicată, care arată ca smalțul natural al dinților. Se folosește în momentul în care pacientul este nemulțumit de forma dinților săi sau de anumite imperfecțiuni legate de nuanța acestora și de ce nu, atunci când se dorește inchiderea anumitor spații precum strungăreața. Dinții se pot colora din diverse motive: fumat, consum de cafea, consum de alimente nesănătoase. Prin utilizarea fațetelor dentare, se corectează aceste imperfecțiuni, redând albul strălucitor al dinților. 

Albirea dentară este cea mai confortabilă și simplă procedură de estetică dentară și se poate realiza într-o singură ședință la medicul stomatolog. Aceasta se realizează cu ajutorul tehnologiilor moderne și a soluțiilor speciale utilizate in această intervenție și sub sticta supraveghere a medicului specialist.

Pacienții au posibilitatea de a apela la oricare dintre cele trei proceduri de estetică dentară. Medicina a evoluat atât de mult, încât aproape orice problemă de dentiție poate fi rezolvată, iar oamenii dezvoltă mai multă încredere în sine și relații sociale de durată. 

Specialiștii Prestige Dent te asteaptă pentru a te ajuta să recapeți strălucirea zâmbetului pe care ți-o dorești!Call Now Button