Termeni si Conditii - Prestige Dent
16186
page-template-default,page,page-id-16186,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Termeni si Conditii

Prin utilizarea site-ului Prestige Dent, aflat la prestigedent.ro, sunteți implicit de acord cu Termenii și Condițiile de Utilizare de mai jos.

Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a Termenilor și Condițiilor de Utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile de Utilizare, vă recomandăm să nu accesați site-ul Prestige Dent

Prestige Dent își rezervă dreptul de a modifica Termenii și Condițiile de Utilizare oricând consideră necesar, fără notificare prealabilă. Versiunea în vigoare a Termenilor și Condițiilor de Utilizare este în permanență disponibilă pe site. Verficați această pagină periodic, pentru a lua cunostință de eventualele modificări. Continuarea folosirii site-ului, după schimbarea Termenilor și Condițiilor de Utilizare implică acceptarea modificărilor efectuate și a noilor Termeni și Condiții de Utilizare.

INFORMAȚII GENERALE

Prin site întelegem colecția de informații obținută prin accesarea adresei de web https://prestigedent.ro .
Toate prețurile afișate pe site sunt exprimate în RON.

COLECTAREA DE INFORMAȚII PERSONALE

Prestige Dent colectează date cu caracter personal conform Politicii de confidentialitate(link spre politica)

HYPERLINK-URI ȘI ALTE SITE-URI

Prestige Dent poate include în site link-uri către alte site-uri, aflate sau nu în proprietatea sa. prestigedent.ro nu poate fi, în nici o circumstanță, responsabil pentru conținutul acestor site-uri.

UTILIZAREA SITE-ULUI DE CATRE PERSOANE SUB 18 ANI

Prestige Dent este destinat si persoanelor sub 18 ani.

PROMOȚII ȘI CONCURSURI

Prestige Dentstabilește regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunostință eventualilor participanți prin intermediul site-ului propriu sau alte mijloace de comunicare publică sau privată.

DATE PERSONALE

Pe site-ul Prestige Dent, utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului și parolei personale. Prestige Dent nu poate fi făcut responsabil pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către Prestige Dent și furnizorii săi numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din contul de înregistrare, precum și datele din formularul de comandă vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informări despre eventualele promoții etc. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

POLITICA DE PREȚURI

Prețurile serviciilor sunt cele afișate pentru fiecare în parte.

Prestige Dent va putea desfașura orice campanie promoțională referitor la serviciile afișate pe site, promoții ale căror condiții vor fi stabilite în întregime de către Prestige Dent.

LITIGII

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul prestigedent.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată fără întârziere autorităților competente. Toate litigiile vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă litigiul nu poate fi solutionat pe cale amiabilă, sau una dintre părți renunță la soluționarea pe cale amiabilă, litigiul se va soluționa prin arbitrajul Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României și a Municipiului București în conformitate cu Regulile de procedură arbitrală ale acestei Curți. Hotărârea arbitrală este definitivă și obligatorie.
Forța majoră invocată și probate de una din părți în condițiile legii, exonerează părțile de obligații – cu excepția obligației de plată pentru serviciile prestate până la apariția ei – pe întreaga durată a forței majore.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Întregul conținut al site-ului Prestige Dent – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Prestige Dent și a furnizorilor săi și este apărat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Prestige Dent a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

COMENTARII, COMUNICĂRI ȘI ALTE DATE/INFORMAȚII

Persoanele care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; pot să trimita e-mailuri, să transmită sugestii, idei, întrebari sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, email-uri în masa sau orice altă formă de spam.

Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare. Prestige Dent are dreptul (dar nu și obligația) de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site. Prestige Dent nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări.

În cazul trimiterii sau afișării unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul confera Prestige Dent și afiliaților/asociaților acestuia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, Prestige Dent și afiliaților/asociatilor săi sau celor cărora le retransmite dreptul de licență dreptul de a utiliza numele pe care îl asociați cu un astfel de conținut. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afișează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât prin folosirea acestui conținut să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Prestige Dent nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului Prestige Dent

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietate a Prestige Dent si a partenerilor sai si a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate.

DISPOZIȚII FINALE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpararea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceași cu un contract valabil încheiat.

Call Now Button