Obține acum zâmbetul mult dorit la

cu oferte speciale create pentru tine!

Pentru că și tu meriți să zâmbești.

CONSULTAȚIE ȘI STABILIRE PLAN DE TRATAMENT ⇒ GRATUIT!

 

Completeaza formularul de mai jos și beneficiază și tu. Specialiștii noștri te așteaptă!

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco

  Bun venit la Prestige Dent, o echipă tânără de profesioniști, a căror misiune este să aducă nenumărate zâmbete pe fețele pacienților.

   

  Dacă vrei și tu să zâmbești fără rețineri, haide să ne cunoaștem! Contactează-ne acum, specialiștii noștri te asteaptă!

  Pasiunea pentru medicina dentară ne determină să fim într-o continuă dezvoltare. Participăm regulat la simpozioane și congrese naționale și internaționale pentru a fi la curent cu ultimele tehnologii, metode și proceduri de lucru. Misiunea noastră este aceea de a vă oferi doar cele mai bune servicii. Calitatea la standarde înalte este una dintre valorile noastre.

  În cadrul Prestige Dent vă veți putea bucura de tratamente cu aparatură de ultimă generație, cu cea mai echilibrată soluție financiară adaptată nevoilor tale. 

  Zâmbetul fiecărui pacient este important pentru noi. De aceea vă suntem alături cu pasiune și dedicare indiferent de problema cu care vă confruntați – de la o simplă consultație și până la intervenții complexe. La Prestige Dent readucem strălucirea zâmbetelor și creăm prietenii.

  Amânarea vizitelor la dentist poate părea inofensivă la început, dar situația nu este deloc una benefică.

  Sensibilitate dentară

  Primul dezavantaj îl reprezintă durerile dentare, sângerările gingivale și sensibilitatea la alimentele și băuturile dumneavoastră preferate.

  Probleme în stadii avansate

  Problemele dentare pot fi prezente chiar dacă nu le simțiți. Adică chiar și în lipsa durerii sau a discomfortului. Cel mai mare pericol îl reprezintă faptul că uneori atunci când începeți să aveți aceste simptome afecțiunea este deja într-un stadiu avansat.

  Pierderea dinților

  Netratarea la timp a problemelor ce vă împiedică să zâmbiți poate duce la pierderea dinților. Mai mult,acest lucru vă poate afecta negativ si vă poate creea probleme majore, poate afecta structura osoasă și poate interveni modificarea fizionomiei.

  Costuri ridicate

  Procedurile de înlocuire a dinților și tratamentele pentru problemele complexe sunt costisitoare și de lungă durată. Atunci când așteptați până în ultimul moment pentru a vă trata puteți să investiți mai mult în a vă reface zâmbetul, decât dacă ați veni la controale regulate și veți trata problemele depistate la timp.

  Dacă alegi să ne vizitzezi,  la  Prestige Dent, te vei bucura de o mulțime de beneficii!


  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/r45634rede/prestigedent.ro/wp-includes/shortcodes.php on line 665

  Echipa noastră este formată doar din profesioniști tineri. Suntem mereu în contact cu ultimele noutăți și îți oferim doar tratamente la standarde înalte. Iar răbdarea este una dintre calitățile noastre – ne asigurăm de fiecare dată că înțelegi procedurile și că te simți în siguranță!

  echipa tanara


  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/r45634rede/prestigedent.ro/wp-includes/shortcodes.php on line 665

  Pentru a vă putea trata la un nivel înalt de calitate am achiziționat doar cea mai bună aparatură. Ultimele tehnologii vă vor garanta rezultate surprinzătoare!


  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/r45634rede/prestigedent.ro/wp-includes/shortcodes.php on line 665

  Ne mândrim cu servicii, proceduri și aparatură de calitate înaltă. Așadar, ne mândrim cu lucrări impecabile și rezistente. Iar valoarea serviciilor pe care ți le oferim este cea corectă.


  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/r45634rede/prestigedent.ro/wp-includes/shortcodes.php on line 665

  Este mai ușor să preveniți problemele dentare decât să le tratați. Fie că veniți pentru un control periodic, fie că aveți o afecțiune ce vă creează probleme noi vă putem ajuta să evitați complicațiile care v-ar putea afecta zâmbetul.


  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/r45634rede/prestigedent.ro/wp-includes/shortcodes.php on line 665

  Nu avem o rețetă standard pentru tratarea problemelor. Fiecare pacient este unic, iar fiecare problema se manifestă diferit. În urma unui consult amănunțit vom determina cauza problemei, posibilele complicații și planul de tratament personalizat adaptat cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

  Accent pe persoană


  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/r45634rede/prestigedent.ro/wp-includes/shortcodes.php on line 665

  Cel mai evident beneficiu este acela că noi vă putem oferi cel mai strălucitor zâmbet! Igienizări, chirurgie, implanturi, protetică, estetică dentară și tratamente ortodontice – toate acestea vă vor aduce zâmbetul pe buze. La propriu!

   


  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/r45634rede/prestigedent.ro/wp-includes/shortcodes.php on line 665

  La Prestige Dent vă întâmpinăm cu o atmosferă primitoare. Suntem mai mult decât dentiști și pacienți, suntem prieteni. Iar pentru a menține aceste relații vă oferim o atmosferă aproape ca acasă!


  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/r45634rede/prestigedent.ro/wp-includes/shortcodes.php on line 665

  Atunci când pășiți în cabinetul nostru puteți fi siguri că siguranța este una dintre prioritățile noastre. Nu numai că igienizăm constant toate spațiile comune și suprafețele. Creăm o atmosferă sigură pentru pacienții noștri, de la recepție și până pe scaunul de tratament. Nu veți simți panică nici măcar o clipă!

  Este indicat să mergeți la dentist odată la 6 luni pentru un control periodic, iar acest lucru aduce dupa sine și beneficii:

  Prevenirea bolilor complicate

  Parodontoza este una dintre bolile care poate avansa fără simptomatologie. De la sensibilitate dentară se ajunge la sângerări gingivale, iar în scurt timp la pierderea dinților. La un control regulat se pot observa semnele parodontozei, pentru a o preveni sau a o stopa.

  Familiarizarea cu dentistul și garantarea unor rezultate optime

  Vizitele de două ori pe an la același dentist ajută la crearea unei relații de încredere. La familiarizarea cu dentistul dumneavoastră. Și atunci când se creează o astfel de relație și rezultatele tratamentelor vor fi mai bune.

  Obișnuirea copiilor cu vizitele la dentist și igiena orală

  Chiar dacă nu cei mici sunt cei care se așază pe scaunul dentistului, atunci când vă văd pe dumneavoastră că veniți regulat la dentist nu vor mai fi speriați. Vor înțelege cât de important este să aibă grijă de zâmbetele lor.

  Prevenirea complicațiilor care afectează sănătatea întregului corp

  Problemele dentare pot cauza dureri de cap și gât, inflamații, schimbarea fizionomiei, probleme masticatorii, de deglutiție sau chiar respiratorii. Controlul periodic previne orice problemă care poate degenera!

  Eliminarea sau prevenirea respirației urât mirositoare

  Dacă vă confruntați cu o respirație urât mirositoare veți afla cauza și veți putea trata problema. Dacă doar vă este frică de halitoză, puteți afla cum să o preveniți!

  Te asiguri că îți păstrezi zâmbetul natural pentru cât mai mult timp

  Controalele periodice au rolul de a descoperi posibilele probleme dentare înainte ca acestea să dăuneze grav sănătății. Așadar, reduc riscul de afecțiuni serioase ale dinților, care pot duce la pierderea acestora..

  Ce Spun Pacienții Noștri

  • positive review  Un cabinet foarte curat si ingrijit cu o atmosfera placuta si prietenoasa. Din primul moment in care am intrat in cabinetul domnului doctor Costin Bogdan, acesta mi-a inspirat incredere si m-am simtit pe maini bune. Este foarte calm, mi-a explicat totul cu rabdare, lucreaza curat si fara durere. Recomand Prestige Dent si, in special, pe dl. doctor Costin Bogdan. 😊

   Miha Ella Avatar Miha Ella
   29/07/2020

   positive review  Am avut parte de o experiență f placuta la Prestige Dent. Totul a decurs rapid si la obiect. O echipa f prietenoasa si profi. Recomand cu mare drag!

   Cristina Crisan Avatar Cristina Crisan
   17/02/2020

   positive review  Recomand cu încredere,personal profesionist!

   Tavi Niculae Avatar Tavi Niculae
   14/02/2020
  • positive review  Profesionalism, pricepere și știință din partea Domnului Doctor. Cabinetul este curat și utilat cu cele mai noi aparate. Felicitări!

   Dana Haro Avatar Dana Haro
   06/11/2019

   positive review  O echipa super profesionista, aparatura ultra moderna si preturi acceptabile. Sunt foarte multumita de cum arata dintii mei dupa primele vizite la domnul doctor Costin Bogdan, plombele sunt insesizabile ceea ce conteaza foarte mult fiind la dintii din fata. Am ramas foarte placut surprinsa.

   Sandra Diana Avatar Sandra Diana
   21/10/2019

   positive review  Profi, seriozitate, competența, aparatura new age, igienă, o echipa faina și.. Tare drăgălași 😍🌹🍀

   Tama Nita Avatar Tama Nita
   29/05/2019
  • positive review  O echipa simpatica! Perfecționiști!!! Domnul doctor Costin Bogdan este un super specialist! Recomand Prestige Dent!!!! #thebest😎

   NuContează NuContează Avatar NuContează NuContează
   28/05/2019

   positive review  Recomand cu încredere Prestige Dent pentru seriozitate, profesionalism și aparatură modernă. Vă mulțumim atât eu cât și soția mea pentru lucrările efectuate în timp foarte scurt! 5 stele!

   Ionut Hogea Avatar Ionut Hogea
   01/05/2019

   positive review  Tineri zambitori, entuziasti, calzi dar si profesionisti si prompti.

   Angela Doinas Avatar Angela Doinas
   21/04/2019
  • positive review  recomand cu incredere! profesionalism, punctualitate, rezultate excelente , prețuri accesibile iar medicul stomatolog mi-a explicat si m-a informat despre procedurile si tratamentele pe care le-am efectuat! 👍👍

   Cristina Sukosd Avatar Cristina Sukosd
   20/04/2019

   positive review  Super profesionalism! Și cum am mai spus: de ce nu am venit mai devreme? 😂

   Alex Milcu Avatar Alex Milcu
   14/03/2019

   positive review  Multumesc dlui doctor care mi-a luat durerea cu mana, taind o ata de sutura prea lunga. M-a primit fara programare si a rezolvat pe loc. Il recomand cu caldura !

   Diana Mitran Avatar Diana Mitran
   20/02/2019
  • positive review  super profesioniști. recomand

   Mihai Lixandru Avatar Mihai Lixandru
   22/01/2019

   positive review  Cel mai bun Dr. Costin Bogdan! Recomand! Succes!

   Iulia Andreea Toma Avatar Iulia Andreea Toma
   21/01/2019

   positive review  Cei mai multi oameni au povesti triste de la dentist, dar de la doctorul Bogdan Costin, povestea se schimba complet. Incepi sa ai experiente placute si te simti in siguranta pentru ca esti pe cele mai bune maini. Este cel mai atent și răbdător medic pentru tratarea dinților. Este un profesionist excelent si lucreaza impecabil. Il admir,il respect si il recomand!🔝😀

   Roxana Surdu Avatar Roxana Surdu
   09/01/2019
  Programează-te acum pentru a avea un zâmbet strălucitor!