Prestige Dent Logo White

Tu alegi cum vrei sa fie zambetul tau!

Cu pachetul de stomatologie laser il poti obtine!

Programează-te acum și beneficiază de pachetul LASER PROPHYLAXIS:

 • consultație de specialitate cu stabilire diagnostic
 • concepere plan de tratament personalizat
 • pachet igienizare laser

Totul la doar 199 Ron, redus de la 500 Ron.

pachet-laser

  Alege cea mai simplă metodă pentru a avea zâmbetul pe care ți-l dorești!

  Beneficiile pentru tine nu se opresc aici!

  Dacă te programezi te bucuri și de ofertele lunii

  DE CE SĂ APELEZI LA IGIENIZARE SI TRATAMENTE LASER?

   

  În ultimii ani foarte multe proceduri stomatologice sunt efectuate cu ajutorul 𝒍𝒂𝒔𝒆𝒓𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒔𝒕𝒐𝒎𝒂𝒕𝒐𝒍𝒐𝒈𝒊𝒄, deoarece are numeroase avantaje și efecte pozitive pe termen lung.

  Descoperă o parte din beneficiile acestuia!

  Are aplicabilitate în toate ramurile stomatologiei

  fiind folosit atât în tratamente de profilaxie, estetică dentară, tratarea bolii parodontale sau chiar și în chirurgie.

  Are timp redus la manoperă și elimină sângerarea

  utilizarea laserului în tratamentele stomatologice îți va oferi tratmentul necesar într-un timp mult mai scurt și fără sângerare.

  Creează o stare de confort pentru pacient

  utilizarea laserului stomatologic elimină durerea, iar tu te vei simți mult mai confortabil în timpul intervenției. În plus, procesul de recuperare este mult mai ușor și rapid.

  În tratamentele de profilaxie are ca efect reducerea bacteriană de la nivelul șanțului gingival, stimulează vascularizația la acest nivel și astfel îți menține sănătatea gingivală la cote maxime.

  null

  Implant dentar

  450 €

  350 €

  null

  Coroane dentare

  30% reducere

  null

  Albire dentara laser

  1400 lei

  700 lei

  Știai că tartrul dentar este principalul factor în apariția bolii parodontale ce are ca efect pierderea dinților? Detartrajul te va ajuta să eviți aceste riscuri și în același timp sa îți menți un zâmbet sănătos.

  Periajul profesional și airflow-ul asociate detartrajului au ca efect îndepărtarea placii bacteriene, netezirea suprafeței dinților si eliminarea colorațiilor dentare, toate acestea având ca efect împrospătarea respirației și eliminarea riscului de apariție al afecțunilor dentare.

  Chiar dacă nu este o procedură de albire, în urma igienizării profesionale cu laser vei obține un zâmbet mai alb și strălucitor.

  Albirea dentară

  Zâmbetul a devenit un accesoriu social și foarte mulți pacienți își doresc un zâmbet alb și strălucitor. Albirea dentară cu laser este mai puțin invazivă, se realizează intr-un timp mult mai scurt și nu determină sensibilitate dentară după, spre deosebire de metodele clasice de albire.

  Implanturile dentare

  Reprezintă o procedură modernă ce te ajută să refaci integritatea zâmbetului tău. Sunt o metodă mult mai conservatoare cu rezultate bune în timp, îți oferă o estetică îmbunătățită, ajută la stoparea atrofiei osoase, elimină discomfortul pe care îl poate oferi o lucrare dentară sau o proteză și cel mai important, elimină toate efectele negative ce pot apare datorită pierderii dinților. Statisticile arată că 7 din 10 români și-au pierdut cel puțin un dinte, iar implanturile dentare sunt o soluție pe termen lung tocmai de aceea mulți pacienți apelează la această metodă in cabinetul nostru.

  Amânarea vizitelor la dentist poate părea inofensivă la început, dar situația nu este deloc una benefică.

  Este de preferat ca la un interval de 3-6 luni să apelezi la o ședință de igienizare profesionlă. În caz contrar, riscul acumulării de placă bacteriană care mai apoi se transformă în tartru crește.

  În cele mai multe situații utilizarea laserului stomatologic in tratamente îți aduce multe avantaje spre deosebire de tratamentele clasice în care timpul de lucru este mai mare, recuperarea post tratament este mai lungă, vindecarea este mai lentă și discomfortul tău in timpul intervenției dar si după poate fi mai mare.

  Tartrul se extinde în spațiile dintre gingie și dinte, provocând apariția bolii parodontale ce are ca efect retracția osoasă și gingivală. Pierderea dinților este o afecțiune foarte gravă cu efecte negative asupra zâmbetului tău și a întregului organism

  În cele mai multe situații utilizarea laserului stomatologic in tratamente îți aduce multe avantaje spre deosebire de tratamentele clasice în care timpul de lucru este mai mare, recuperarea post tratament este mai lungă, vindecarea este mai lentă și discomfortul tău in timpul intervenției dar si după poate fi mai mare.

  Resturile alimentare creează un mediu favorabil pentru creșterea și reproducerea bacteriilor care cauzează o serie de boli inflamatorii. Cel mai adesea, tartrul provoacă inflamație și sângerare la nivelul gingiilor. De asemenea, tartrul poate provoca respirație urât mirositoare și apariția cariilor.Resturile alimentare creează un mediu favorabil pentru creșterea și reproducerea bacteriilor care cauzează o serie de boli inflamatorii. Cel mai adesea, tartrul provoacă inflamație și sângerare la nivelul gingiilor. De asemenea, tartrul poate provoca respirație urât mirositoare și apariția cariilor.

  Depunerile de tartru apar în timp, ceea ce înseamnă că obiceiurile noastre zilnice au un impact major asupra depunerilor de placă bacteriană. Igiena precară face ca resturile de mâncare să rămână în spațiile interdentare sau sub gingie, ceea ce duce în timp la formarea bacteriilor și la depuneri de tartru. Alimentația nesănătoasă precum dulciurile sau alimentele procesate produc acizi la nivelul dintelui și favorizează apariția bacteriilor care vor forma mai apoi placa bacteriană. Este recomandat consumul moderat de zahăr și un aport bogat de fructe și legume care prin cantitatea de vitamine și minerale contribuie la sănătatea orală. Fumatul are un puternic impact negativ asupra sănătății orale, fiind nociv atât prin prisma depunerilor de placă bacteriană, dar și pentru că produce o respirație urât mirositoare și colorații dentare.

  Dacă alegi să ne vizitzezi, la Prestige Dent, te vei bucura de o mulțime de beneficii!

  null

  DESPRE NOI

  Echipa noastră este formată doar din profesioniști tineri. Suntem mereu în contact cu ultimele noutăți și îți oferim doar tratamente la standarde înalte. Iar răbdarea este una dintre calitățile noastre – ne asigurăm de fiecare dată că înțelegi procedurile și că te simți în siguranță!
  null

  APARATURĂ PERFORMANTĂ

  Pentru a vă putea trata la un nivel înalt de calitate am achiziționat doar cea mai bună aparatură. Ultimele tehnologii vă vor garanta rezultate surprinzătoare!
  null

  RAPORT CALITATE-PREȚ

  Ne mândrim cu servicii, proceduri și aparatură de calitate înaltă. Așadar, ne mândrim cu lucrări impecabile și rezistente. Iar valoarea serviciilor pe care ți le oferim este cea corectă.
  null

  PREVENȚIE

  Este mai ușor să preveniți problemele dentare decât să le tratați. Fie că veniți pentru un control periodic, fie că aveți o afecțiune ce vă creează probleme noi vă putem ajuta să evitați complicațiile care v-ar putea afecta zâmbetul.
  null

  TRATAMENTE PERSONALIZATE

  Nu avem o rețetă standard pentru tratarea problemelor. Fiecare pacient este unic, iar fiecare problema se manifestă diferit. În urma unui consult amănunțit vom determina cauza problemei, posibilele complicații și planul de tratament personalizat adaptat cel mai bine nevoilor dumneavoastră.
  null

  ZÂMBET STRĂLUCITOR

  Cel mai evident beneficiu este acela că noi vă putem oferi cel mai strălucitor zâmbet! Igienizări, chirurgie, implanturi, protetică, estetică dentară și tratamente ortodontice – toate acestea vă vor aduce zâmbetul pe buze. La propriu!
  null

  ATMOSFERĂ PRIMITOARE

  La Prestige Dent vă întâmpinăm cu o atmosferă primitoare. Suntem mai mult decât dentiști și pacienți, suntem prieteni. Iar pentru a menține aceste relații vă oferim o atmosferă aproape ca acasă!
  null

  SIGURANȚĂ

  Atunci când pășiți în cabinetul nostru puteți fi siguri că siguranța este una dintre prioritățile noastre. Nu numai că igienizăm constant toate spațiile comune și suprafețele. Creăm o atmosferă sigură pentru pacienții noștri, de la recepție și până pe scaunul de tratament. Nu veți simți panică nici măcar o clipă!

  Ce Spun Pacienții Noștri

  • positive review  Un cabinet foarte curat si ingrijit cu o atmosfera placuta si prietenoasa. Din primul moment in care am intrat in cabinetul domnului doctor Costin Bogdan, acesta mi-a inspirat incredere si m-am simtit pe maini bune. Este foarte calm, mi-a explicat totul cu rabdare, lucreaza curat si fara durere. Recomand Prestige Dent si, in special, pe dl. doctor Costin Bogdan. 😊

   Miha Ella Avatar Miha Ella
   29/07/2020

   positive review  Am avut parte de o experiență f placuta la Prestige Dent. Totul a decurs rapid si la obiect. O echipa f prietenoasa si profi. Recomand cu mare drag!

   Cristina Crisan Avatar Cristina Crisan
   17/02/2020

   positive review  Recomand cu încredere,personal profesionist!

   Tavi Niculae Avatar Tavi Niculae
   14/02/2020
  • positive review  Profesionalism, pricepere și știință din partea Domnului Doctor. Cabinetul este curat și utilat cu cele mai noi aparate. Felicitări!

   Dana Haro Avatar Dana Haro
   06/11/2019

   positive review  O echipa super profesionista, aparatura ultra moderna si preturi acceptabile. Sunt foarte multumita de cum arata dintii mei dupa primele vizite la domnul doctor Costin Bogdan, plombele sunt insesizabile ceea ce conteaza foarte mult fiind la dintii din fata. Am ramas foarte placut surprinsa.

   Sandra Diana Avatar Sandra Diana
   21/10/2019

   positive review  Profi, seriozitate, competența, aparatura new age, igienă, o echipa faina și.. Tare drăgălași 😍🌹🍀

   Tama Nita Avatar Tama Nita
   29/05/2019
  • positive review  O echipa simpatica! Perfecționiști!!! Domnul doctor Costin Bogdan este un super specialist! Recomand Prestige Dent!!!! #thebest😎

   NuContează NuContează Avatar NuContează NuContează
   28/05/2019

   positive review  Recomand cu încredere Prestige Dent pentru seriozitate, profesionalism și aparatură modernă. Vă mulțumim atât eu cât și soția mea pentru lucrările efectuate în timp foarte scurt! 5 stele!

   Ionut Hogea Avatar Ionut Hogea
   01/05/2019

   positive review  Tineri zambitori, entuziasti, calzi dar si profesionisti si prompti.

   Angela Doinas Avatar Angela Doinas
   21/04/2019
  • positive review  recomand cu incredere! profesionalism, punctualitate, rezultate excelente , prețuri accesibile iar medicul stomatolog mi-a explicat si m-a informat despre procedurile si tratamentele pe care le-am efectuat! 👍👍

   Cristina Sukosd Avatar Cristina Sukosd
   20/04/2019

   positive review  Super profesionalism! Și cum am mai spus: de ce nu am venit mai devreme? 😂

   Alex Milcu Avatar Alex Milcu
   14/03/2019

   positive review  Multumesc dlui doctor care mi-a luat durerea cu mana, taind o ata de sutura prea lunga. M-a primit fara programare si a rezolvat pe loc. Il recomand cu caldura !

   Diana Mitran Avatar Diana Mitran
   20/02/2019
  • positive review  super profesioniști. recomand

   Mihai Lixandru Avatar Mihai Lixandru
   22/01/2019

   positive review  Cel mai bun Dr. Costin Bogdan! Recomand! Succes!

   Iulia Andreea Toma Avatar Iulia Andreea Toma
   21/01/2019

   positive review  Cei mai multi oameni au povesti triste de la dentist, dar de la doctorul Bogdan Costin, povestea se schimba complet. Incepi sa ai experiente placute si te simti in siguranta pentru ca esti pe cele mai bune maini. Este cel mai atent și răbdător medic pentru tratarea dinților. Este un profesionist excelent si lucreaza impecabil. Il admir,il respect si il recomand!🔝😀

   Roxana Surdu Avatar Roxana Surdu
   09/01/2019
  Programează-te acum pentru a avea un zâmbet strălucitor!

   Call Now Button