fbpx
Politica de Confidentialitate - Prestige Dent
15800
page-template-default,page,page-id-15800,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Politica de Confidentialitate

Introducere

Clientii nostrii sunt foarte importanti pentru noi, iar atentia pe care le-o acordam o consideram vitala. De aceea, dorim sa iti respectam confidentialitatea, prin respectarea legislatiei nationale si europene in vigoare si prin Regulamentul UE nr. 679/2016 privind protectia datelor cu caracter personal. Acetst regulament prevede ca, orice persoana fizica are dreptul de acces, rectificare, stergere sau portabilitatea datelor, restrictionarea prelucrarii si opozitie, drepturi care pot fi exercitate la cererea expresa a titularului datelor. Prin acest articol dorim sa iti explicam modul in care colectam, folosim si dezvaluim informatii despre tine pe site-ul nostru si/sau altor terti cu care avem contract de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin utilizarea site-ului nostru, esti de acord cu aceasta politica de confidentialitate.

Drepturile si optiunile tale sunt la fel de importante si de aceea prin intermediul acestei politici de confidentialitate te informam cu privire la acestea si modalitatile prin care ne poti contacta pentru a-ti actualiza informatiile sau orice alt drept.

Cine suntem

            Site-ul Prestige Dent este detinut si operat de Prestige Dental Concept SRL, cu sediul in Brasov str.:Calea Bucuresti nr.5, Bl.41, sc.B, ap.2, avand CUI: 37359276 si inregistrata la Registrul Comertului cu J8/779/2017.

Pentru a obtine si alte informatii despre noi nu ezita sa ne contactezi la:

0747954817

office@prestigedent.ro

Care este scopul?

            Deoarece atunci cand tu folosesti site-ul nostru sau cand doresti sa ne contactezi prin intermediul formularului de contact, noi vom colecta informatii cu personale despre tine, am utilizat aceasta politica de confidentialitate.

Prin politica noastra de confidentialitate dorim sa te informam cu privire la:

  • cum si de ce iti colectam informatiile personale
  • modul in care dezvaluim informatiile tale personale si pentru cine
  • modul in care iti protejam informatiile personale
  • drepturile tale legale si cum esti protejat de lege

Orice modificari aduse politicii noastre de confidentialitate, se vor posta pe aceasta pagina. De asemenea, daca vor aparea schimbari majore vei fi informat  printr-un email. Astfel, vei fi pus la curent oricand!

Ce temei legal avem pentru prelucrarea datelor tale?

Conform legislatiei in vigoare, folosirea si prelucrarea datelor tale personale se va face strict cu acordul tau, de cate ori vei accesa site-ul si in orice moment in care vei completa unul din formularele de pe acest site. Inainte de a realiza orice acitiune ce implica comunicarea datelor tale personale ti se va cere acceptul, de asemenea, poti renunta la acesta in orice moment doresti la fel de usor ca atunci cand l-ai acordat.

Pentru orice dificultati sau nelamuriri nu ezita sa ne contactezi pe email la office@prestigedent.ro pentru a iti putea solutiona cererea.

Ce date colectam?

Pentru a te putea indentifica mai usor si pt a putea da curs cererilor tale, colectam anumite date personale, date care nu se vor face publice si nici nu se vor vinde, totodata, daca afacerea se va vinde datele tale se vor transfera.

Informatiile colectate includ:

  • date de contact ce includ: nume si prenume, numar de telefon, adresa, email, data nasterii si orice alte date care ne vor permite o identificare mai rapida a ta in baza noastra de date,
  • date referitoare la modul tau de utilizare a site-ului nostru si a servicilor noastre
  • optiunile tale daca si cum doresti sa primesti informatii de marketing si cum iti este mai usor sa comunici cu noi
  • datele personale ale persoanelor sub 18 ani nu vor fi colectate decat cu cordul scris al parintilor sau al reprezentatului legal trimis pe email la adresa noastra office@prestigedent.ro

Colectam in acelasi timp si date non-personale ce includ activitatile tale pe site-ul nostru, date ce sunt anonime, dar ne ajuta pe noi sa imbunatatim experinta clientilor pe acest site si in acelasi timp, sa ne dam seama care parte a site-ului are un interes mai mare.

Cand colectam date?

  • Cand accesezi site-ul
  • De fiecare data cand completezi un formular de pe site-ul nostru
  • Cand optezi pentru inscrierea la newsletterul nostru sau de fiecare data cnad doresti sa primesti date de marketing de la noi
  • Atunci cand doresti sa ne contactezi prin diferite metode ce ti le punem la dispozitie

Cum procesam datele tale?

Utilizam in permanenta anumite tehnici pentru protectia datelor si ne asiguram mereu de eficienta acestora. Cu acordul tau noi inregistram acest date, le organizam, stocam aceste date, la cererea ta pot fi modificate, le utilizam si in acelasi timp le putem comunica catre terti atunci cand situatia o impune si le stergem la cererea ta sau atunci cand expira.

De ce iti utilizam datele?

  • pentru a putea avea acces la serviciile noastre
  • pentru a putea fi informat referitor la anumite servicii, produse si oferte
  • pentru a te putea contacta si pentru a-ti raspunde la unele solicitari
  • pentru a ne imbunatati serviciile si strategia de promovare in functie de anumite interese sau preferinte pe care le ai
  • pentru a-ti cere informatii cu privire la serviciile noastre si la utilizarea site-ului nostru in scopuri de cercetare
  • pentru orice alt drept ce este stipulat in continutul legii 677/2001 si 506/2004

Cand si catre cine putem dezvalui datele tale?

            Putem comunica datele tale angajatilor nostri pentru a-ti putea raspunde solicitarilor. In acelasi timp le putem comunica partenerilor nostrii autorizati doar atunci cand este cazul si doar atunci cand noi avem nevoie de ei pentru a indeplini un serviciu solicitat de tine. Atunci cand este cazul, in in scopuri juridice sau administrative, in cazul reclamatiilor juridice civile sau penale, datele tale pot fi comunicate autoritatilor competente.

Cat timp se pastreaza datele tale?

            Datele tale se pastreaza atata timp cat ne sunt necesare pentru a fi procesate. Datele tale cu caracter personal se vor pastra pentru o perioda de maxim 10 ani de la ultima interactiune a ta cu noi sau se pot sterge la solicitarea ta. Conform legislatiei in vigoare datele tale se pot pastra sau se pot partaja cu autoritati competente, atunci cand este cazul. Datele tale se vor procesa doar in parametrii pentru care tu ne-ai oferit consimtamantul.

Ce drepturi ai tu?

  • ne poti solicita oricand o copie a datelor tale pe care le stocam
  • ne poti solicita sa aducem corecturi asupra datelor tale daca le consideri inexacte
  • ne poti solicita stergerea completa a datelor tale
  • ne poti restrictiona sau iti poti retrage consimtamantul asupra prelucrarii datelor tale
  • ne poti solicita portarea datelor tale, sau ai dreptul sa iti iei cu tine datele pe care ni le-ai comunicat
  • ne poti solicita accesul la datele tale personale
  • ne poti solicita oprirea trimiterii mesajelor de marketing
  • ne poti solicita sa transmitem datele tale catre tine sau catre un alt operator
  • ai dreptul sa te opui utilizarii si prelucrarii datelor tale personale
  • dreptul sa te adresezi ANSPDCP (Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) cu referire la datele tale personale
  • dreptul sa inaintezi o plangere catre noi referitor la modul cum sunt procesate datele tale, cerere pe care o vom solutiona in termen de maxim 30 de zile, sau autoritatii competente.

Cum protejam datele tale?

In primul rand trebuie sa iei in vedere faptul ca fara sa ne furnizezi date personale noi nu te vom putea trata in clinica noastra. Datele personale colectate de la tine pot fi accesate doar de echipa noastra si de colaboratorii nostrii in baza unor contracte ce includ anumite clauze de confidentialitate.

Datele tale personale sunt securizate si criptate intr-o baza de date. Datele tale sunt protejate prin tehnici specifice de eliminare a riscurilor de utilizare incorecta, acces neautorizat, dezvaluiri neutorizate, pierderii si furtului.

Prestige Dental Concept SRL nu va fi responsabila pentru un acces neautorizat sau pierdere de date cu caracter personal care nu tin de controlul nostru si in acelasi timp nu iti vom cere sa comunici datele tale prin alte mijloace decat cele solicitate. Si tu raspunzi pentru pastrarea in siguranta a datelor tale si pentru necomunicarea lor catre alte persoane.

Pe site-ul nostru pot apare linkuri catre alte site-uri, iar noi nu raspundem pentru securitatea si continutul lor de aceea te rugam sa te asiguri ca ai citit politica acelor site-uri cu privire la protectia datelor tale, valabil in cazul oricaror site-uri ale tertelor parti la care te vei conecta utilizand serviciile noastre.

Pe site-ul nostru vei gasi plug-in-uri catre retele de socializare, care sunt operate chiar de acestea si respecta conditiile de utilizare si politicile cu privire la protectia datelor cu caracter personal. Poti alege sa dezvalui datele tale in diferite moduri, spre exemplu plug-in-urile retelelor de socializare, ce iti permit sa postezi public anumite informatii, iar terte parti pot utiliza aceste informatii.

Cum ne contactezi?

In cazul in care ai intrebari referitoare la politica de confidentialitate, doresti sa iti exerciti vreun drept sau ai o plangere despre care doresti sa discuti cu noi iti stam la dispozitie la adresa de email office@prestigedent.ro sau in cazul in care doresti sa vorbesti personal cu noi ne gasesti pe str. Calea Bucuresti nr.5, bl.41, Brasov.

Din moment ce iti vei da acordul datele tale vor fi prelucrate de Prestige Dental Concept SRL in conformitate cu politica de confidentialitate.

Call Now Button

Prin continuarea navigatiei pe acest site, esti de acord cu faptul ca folosim cookies. mai multa informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close