Aplicațiile unui laser dentar - Prestige Dent
16572
post-template-default,single,single-post,postid-16572,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Aplicațiile unui laser dentar

LASER DENTAR

Aplicațiile unui laser dentar

Ce înseamnă un laser dentar?

Care sunt aplicațiile laserului dentar?

Ce înseamnă un laser dentar?

Laserul dentar reprezintă o tehnologie modernă de tratament, pentru proceduri pe țesuturi moi (gingii, mucoasă) și țesuturi dure (dinte si os).

Denumirea de LASER înseamnă „Amplificarea luminii prin stimularea emisiei de radiație”. Lumina laserului produce o reacție atunci când atinge țesutul, permițând îndepărtarea sau modelarea acestuia, dar și vindecarea mult mai rapidă.

Un laser dentar are numeroase aplicații în diverse tratamente stomatologice. Capacitatea laserului de a îmbunătăți calitatea tratamentelor este foarte mare, însă depinde și de abilitatea medicului specialist de a avea control asupra puterii și duratei de expunere asupra gingiei sau dinților.

Utilizarea unui laser dentar are multe avantaje în executarea unor proceduri stomatologice care nu pot fi realizate doar cu ajutorul tratamentelor și instrumentelor convenționale, iar acest fapt îi sporește calitatea și utilitatea.

Specialiștii noștri de la Prestige Dent – cabinet stomatologic Brașov – folosesc cu succes această tehnologie modernă.

Laserul stomatologic are beneficii atât pentru un medic dentist specialist, cât și pentru pacient:

  • permite o intervenție rapidă, silențioasă și cu rezultatele așteptate
  • sunt eliminate vibrațiile, sângerările și accelerează procesul de vindecare
  • în tratamentele cu laser medicul stomatolog va folosi mult mai puțin anestezic decât în cazul intervențiilor chirurgicale tradiționale
  • riscul sângerărilor post intervenție și apariția infecțiilor bacteriene este redus.

 

Care sunt aplicațiile laserului dentar?

Laserul stomatologic este folosit într-o serie întreagă de tratamente în clinica dentară Prestige Dent:

  1. Reducerea aftelor din cavitatea bucală, ,tratamentul herpesului bucal și reducerea bacteriană de la nivelul șanțurilor gingivale.
  2. Tratamentul bolii parodontale – cu ajutorul înaltei precizii a laserului, medicul specialist curăță și dezinfectează pungile parodontale fără să existe riscul de infecție și reapariție a acestora.
  3. Albirea profesională – în majoritatea clinicilor și cabinetelor stomatologice procedura de albire dentară este realizată doar cu ajutorul laserului.
  4. Tratamentul de reducere a sensibilității dentare – laserul acționând asupra zonei expuse.
  5. Intervențiile chirurgicale și intervenții din domeniul implantologiei – reducând mult sângerarea și riscul apariției infecției post intervenție, asigurând confort și siguranța pacientului.

Utilizarea unui laser dentar în tratamentele stomatologice crește rata de succes a acestora, reduce timpul manoperei și perioada de vindecare, reușind să asigure confort și numeroase alte avantaje pacienților.

 

Vrei și tu să beneficiezi de tratamente cu aparatură de ultimă generație ce îți oferă un confort mărit și fără durere? Apelează cu încredere la specialiștii Prestige Dent și obține zâmbetul dorit!Call Now Button