Albire dentară. Procedeu simplu cu rezultate uimitoare. - Prestige Dent
17198
post-template-default,single,single-post,postid-17198,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Albire dentară. Procedeu simplu cu rezultate uimitoare.

albire dentară laser

Albire dentară. Procedeu simplu cu rezultate uimitoare.

De ce albire dentară laser?

Unul din cele mai solicitate procedee stomatologice cu rol estetic este acela de albire dentară laser. Pacienții de toate vârstele caută să-și recapete încrederea în sine și în zâmbetul lor printr-un proces de albire.

Dinții își pierd albul natural în timp din mai multe motive. Unul din factorii care conduce la îngălbenirea dinților este alimentația. Fructele și legumele foarte pigmentate, coloranții, sucurile acidulate, cafeaua, vinul roșu sunt doar câteva exemple de alimente care conduc la apariția colorațiilor dentare și la pierderea strălucirii și a nuanței de alb pe care ne-o dorim cu toții. 

Obiceiurile zilnice reprezintă un alt factor care contribuie la deteriorarea aspectului dinților, cel mai nociv dintre acestea fiind fumatul. Igiena precară este, de asemenea, vinovată pentru schimbarea nuanței dinților pentru că favorizează depunerea de tartru și apariția petelor.

Care sunt variantele pentru albire dentară?

Albirea dentară se poate obține prin mai multe procedee. Interesul crescut al pacienților pentru această procedură a dus la apariția multor produse și tehnici care să redea albul natural al dinților. Există variante prin care pacienții pot obține albirea dentară și acasă, dar este recomandat ca acest proces să fie totuși realizat la indicațiile medicului stomatolog și sub stricta supraveghere acestuia.

Cele mai simple metode de albire se găsesc în farmacii și supermarketuri și constau în multiple variante de pastă de dinți sau apă de gură sau benzi de albire, care promit deschiderea nuanței dinților. Deși accesibile, aceste metode sunt prea puțin eficiente, iar pacientul rareori obține rezultate vizibile și uneori ele pot afecta structura dentară.

Albirea dentară realizată în cabinetul stomatologic este cea mai sigură metodă de a obține un zâmbet strălucitor, cu efecte de durată. 

Prestige Dent vă pune la dispoziție albirea dentară laser, un serviciu prin care veți obține rezultate vizibile într-un timp foarte scurt. Veți putea în sfârșit să zâmbiți cu încredere și să vă bucurați de o dantură strălucitoare. Laserul de care dispunem este un dispozitiv modern, care ne ajută să oferim pacienților rezultate uimitoare și o experiență lipsită de dureri.    

Care sunt avantajele folosirii laserului în albirea dentară?

  1. Timpul de expunere este redus. Spre deosebire de procesul de albire cu ajutorul lămpii care durează aproximativ o oră, albirea dentară cu laser durează doar 20 de minute. Știm că timpul pacienților noștri contează, așa că suntem bucuroși să putem oferi un serviciu premium într-un timp atât de scurt.
  1. Nu există dureri. Albirea dentară cu laser este un procedeu confortabil pentru pacient. Acesta constă în aplicarea unui gel asupra căruia va acționa laserul pentru a obține albirea.
  1. Nu produce sensibilitate. Spre deosebire de alte procedee de albire care induc acea sensibilitate la cald sau rece, albirea dentară laser nu afectează nici gingia, nici smalțul dentar, deci nu produce sensibilitate dentară.
  1. Oferă cele mai bune rezultate. Albirea dentară cu laser câștigă detașat în fața tuturor celorlalte procedee când vine vorba de rezultatele obținute. Cu cât nuanța inițială a dinților este mai închisă, cu atât rezultatele vor fi mai spectaculoase. 

Toate aceste avantaje fac ca albirea dentară laser să fie unul dintre cele mai căutate servicii de către pacienții noștri care își doresc să-și recapete albul natural și strălucirea zâmbetului lor. 

Cum ne pregătim pentru albirea dentară cu laser?

Primul pas atunci când vă gândiți să apelați la un procedeu de albire dentară este să consultați specialiștii Prestige Dent, care vă vor recomanda cea mai potrivită variantă de tratament pentru dumneavoastră. 

Albirea dentară cu laser se realizează pe o dantură curată și sănătoasă, așa că medicul va verifica dacă există afecțiuni care necesită tratament și vă poate recomanda un detartraj sau un periaj profesional înainte de procedura propriu-zisă de albire. 

Nu sunteți mulțumit de aspectul danturii dumneavoastră?

Vă așteptăm în clinica noastră pentru o consultație în care să înțelegem problemele și să stabilim ce variante de tratament vi se potrivesc. Specialiștii Prestige Dent sunt aici pentru a vă ajuta să vă recăpătați încrederea în zâmbetul dumneavoastră.Call Now Button