Stomatologie Brașov? Bine ai venit la Prestige Dent. - Prestige Dent
16569
post-template-default,single,single-post,postid-16569,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Stomatologie Brașov? Bine ai venit la Prestige Dent.

STOMATOLOGIE LASER BRASOV

Stomatologie Brașov? Bine ai venit la Prestige Dent.

Stomatologie laser brașov, dacă îți dorești tratamente cu aparatură de specialitate, de ultimă generație, pentru că ne dorim să ținem pasul cu dezvoltarea tehnicilor de tratament pentru ca tu să ai un maxim de confort. De aceea misiunea Prestige Dent este să ofere cele mai calitative servicii și să dezvolte o relație bazată pe încredere cu pacienții săi. 

Principalul avantaj în stomatologie laser este precizia, identificarea rapidă a afecțiunii stomatologice și tratarea ei pe termen lung. Laserul stomatologic este mult mai sigur decât metodele tradiționale și ne ajută să oferim calitate la un nivel premium pentru pacienții noștri. 

Te întrebi de ce să alegi Prestige Dent pentru servicii de stomatologie laser ?

Toate tratamentele sunt realizate de specialiști în domeniu, iar stomatologia cu laser asigură o precizie superioară față de metodele tradiționale de intervenție. 

Dacă ești în căutarea unei clinici de stomatologie laser Brașov, iată ce tratamente cu laser recomandăm și efectuăm la Prestige Dent:

  • Majoritatea tratamentelor gingivale
  • Tratamentele endodontice (”tratamente de canal”) – care presupun dezinfectarea canalelor radiculare 
  • Tratamente parodontale 
  • Majoritatea tratamentelor chirurgicale
  • Tratamente  profilactice
  • Albiri dentare cu laser  

Stomatologie laser Brașov ar trebui implementată in fiecare cabient stomatologic pentru a asigura calitatea tratamentelor pe care le oferă, rapiditate și precizie. Oricâtă experiență are un medic stomatolog în această ramură, nu poate asigura prin metode clasice și convenționale, precizia pe care o are laserul stomatologic. 

Principalele servicii pe care le oferim la Prestige Dent sunt profilaxia, implantologia, estetica dentară, protetica dentară, ortodonția și terapia cu plasmă (PRP). În majoritatea tratamentelor folosite în cadrul acestor servicii folosim stomatologia cu laser, iar atât medicii specialiști, cât mai ales pacienții sunt foarte mulțumiți de efectele rapide și pe termen lung pe care le oferă laserul stomatologic. În plus, utilizarea stomatologiei cu laser este o procedură nedureroasă, care oferă siguranță, precizie și un timp scurt de efectuare a intervenției stomatologice. 

Te întrebi ce alte beneficii ai dacă apelezi la stomatologie laser ? 

  • Pe durata intervenției, stresul pacientului este scăzut, deoarece nu există durere, iar durata de timp a intervenției este destul de scurtă. 
  • Recuperarea de după tratament este mult mai rapidă în cazul tratamentului cu laser stomatologic, decât în cazul tratamentelor clasice.
  • Efectele adverse post-tratament, precum și durerea resimțită la nivel local sunt mult mai reduse, iar pacientul își poate relua rapid activitățile. 
  • Un avantaj foarte important al stomatologiei cu laser este că atât în timpul intervenției, cât și după intervenție, durata de sângerare și intensitatea durerii resimțite scade foarte mult. 

În plus, în foarte multe metode de tratament clasice, anestezia nu poate fi evitată, fiind chiar necesară pentru ca pacientul să nu resimtă durerea. În cazul majorității tratamentelor stomatologice cu laser anestezia nu este necesară, iar pentru mulți pacienți acest fapt este important deoarece reduce stresul și durerea resimțită în timpul administrării anesteziei. 

Apelează cu încredere la stomatologie laser  Brașov la clinica Prestige Dent și resimte beneficiile pe care le-am amintit, direct pe pielea ta.Call Now Button