Albire dentara -metode pentru un zâmbet strălucitor! - Prestige Dent
16562
post-template-default,single,single-post,postid-16562,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Albire dentara -metode pentru un zâmbet strălucitor!

ALBIRE DENTARA

Albire dentara -metode pentru un zâmbet strălucitor!

Fiecare dintre noi își dorește un zâmbet sănătos și strălucitor, iar ultimele tehnici din medicina dentară modernă, ne pot împlini visul. Fie că alegem aparatele ortodontice pentru îndreptarea dintilor, coroanele ceramice, fațetele dentare sau o albire dentară profesională, toate ne ajută să avem un zâmbet puternic, care ne dă încredere și ne ajută să fim mai sociabili și extroverți.

Cand vorbim despre albire detară trebuie să luăm cea mai buna decizie, pentru a proteja sanatatea orala și a obține rezultatele pe care ni le dorim. Pacienții care doresc să-și albească dinții, de cele mai multe ori, nu sunt mulțumiți de culoarea dinților lor. Dinții, din punct de vedere natural, nu au o nuanță strălucitoare de alb. Însă ceea ce mai poate afecta nuanța dinților este consumul de alimente sau băuturi care colorează dinții. Fumatul contribuie negativ la schimbarea nuanței dinților. 

Tehnica de albire dentară este o metodă foarte complexă, deoarece poate fi folosită atât acasă, de către pacient, cât mai ales în cabinetul stomatologic, sub atenta supraveghere a medicului specialist așa cum este și recomandat.

Cele mai cunoscute metode de albire dentară

Benzile de albire dentară

Benzile de albire sunt o metodă eficientă, care are costuri reduse și poate fi folosită în confortul casei, de către pacient. Benzile dentare se aplică pe dinți și se țin aproximativ o oră. Acest proces se repetă între 7 și 14 zile consecutiv, iar după această perioadă, ar trebui să vezi rezultate pozitive. Benzile de albire dentară nu tratează petele în profunzime, ci doar pe cele superficiale. Pentru o albire profesională, apelează la medicul specialist!

Pasta de dinți cu efect de albire

Este o metodă pe care a încercat-o probabil, fiecare persoană care-și dorește dinți mai albi. Pasta de dinți cu efect de albire are o substanță activă numită peroxid, însă nu are rezultatele unei albiri profesionale la cabinetul stomatologic. În schimb, avantajul acestei metode este faptul că poate fi realizată în confortul casei și are costuri reduse. 

Albire dentară profesională 

Dacă îți dorești dinți chiar cu 2 nuanțe mai albi, apelează cu încredere la o albire dentară realizată în cabinetul medicului stomatolog. Avantajul este că întregul proces se află sub atenta supraveghere a acestuia, folosește aparatură de specialitate și materiale testate. Substanța activă, cel mai des folosită în cabinetele stomatologice, este peroxidul de hidrogen, utilizat în concentrații diferite, în funcție de nuanța dorită. În plus, medicul stomatolog va folosi o lampă cu ultraviolete sau laserul dentar, pentru activarea acestei substanțe

Apelează cu încredere la specialiștii noștri, dacă îți dorești o albire dentară profesională, într-un timp scurt și cu rezultate care durează mult timp. Principalul avantaj este siguranța, deoarece e foarte important ca întreaga intervenție să se realizeze sub supravegherea medicului stomatolog, pentru a evita complicațiile sau rezultatele nedorite.

 

Apelează acum la Prestige Dent și obține zâmbetul mult dorit!Call Now Button