De ce e bine să porțI aparat dentar - Prestige Dent
16177
post-template-default,single,single-post,postid-16177,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

De ce e bine să porțI aparat dentar

aparat dentar

De ce e bine să porțI aparat dentar

Zâmbetul și cum ne afectează aspectul său viața de zi cu zi.

Chiar dacă observi conștient sau nu, zâmbetul unei persoane îți oferă de fapt prima impresie despre aceasta. Atât felul în care zâmbește, cât și aspectul zâmbetului. Acestea te influențează semnificativ atunci când îți formezi o opinie despre o persoană. Poate că zâmbește doar cu colțul gurii, sau își arată prea mult dinții sau chiar gingiile, sau poate zâmbește mult prea forțat sau mult prea des. Poate că nu are dinții aliniați, aceștia sunt neîngrijiți, pătați. De ce nu, strălucitori și albi, chiar dacă nu perfect drepți. Toate aceste mici detalii sunt asociate cu anumite stereotipuri de persoane. Bazat pe conexiunile care se fac în capul nostru zâmbetul ne oferă prima impresie despre o persoană. Chiar de dinainte să procesăm toate celelalte informații. Abia apoi observăm cum se îmbracă, cum arată, cum merge și așa mai departe. Exact același lucru se întâmplă când ceilalți se uită la tine.

De aceea este extrem de important să îți îngrijești zâmbetul. Periaj de două ori pe zi, controale și igienizări profesionale periodice. Desigur, nu spunem că dinții nealiniați sunt nesănătoși, dar purtarea unui aparat dentar îți va putea îmbunătăți aspectul zâmbetului!

Ce efecte are nepurtarea unui aparat dentar?

Primul lucru la care te gândești este cu siguranță aspectul. Dinții înghesuiți nu sunt atrăgători. În special dacă aceștia sunt foarte proeminenți. Din păcate, aceasta nu este cea mai mare problemă. Cea mai mare problemă pe care o creează lipsa purtării unui aparat dentar este aceea că nu poți igieniza complet și corect toate suprafețele. Se creează zone greu accesibile chiar și cu instrumentele de periaj profesionale din cabinetele specializate. Așadar, neîndepărtând bacteriile și tartrul care se depun în acele zone sănătatea zâmbetului tău scade din ce în ce mai mult. Astfel te vei confrunta cu carii, dureri și chiar probleme digestive datorate masticației dificile. Problemele nu vor fi rezolvate până nu optezi pentru purtarea unui aparat dentar.

Importanța purtării unui aparat dentar din timp!

Aparatul dentar tratează problemele precum dinții înghesuiți sau dinți care au crescut într-o poziție incorectă. Chiar mușcăturile incorecte, spațiile dintre dinți, ocluziile incorecte și nu numai. Primul consult ortodontic se recomandă a fi făcut din timp, chiar la vârsta copilăriei. Cu cât se poartă aparatul dentar mai repede cu atât problemele se pot rezolva mai ușor. Sau se pot preveni, ceea ce e mai bine. În timp, cu cât înaintezi în vârstă, purtarea aparatului dentar poate veni cu alte proceduri pe care trebuie să le suporți. Acestea vor fi necesare pentru a-ți salva zâmbetul. În plus, cu cât amâni purtarea aparatului dentar există riscul ca dinții să nu mai poată fi îndreptați eficient. Nici măcar cu un aparat dentar clasic.

Pe când adulții trebuie să poarte aparate dentare fixe, cei mici se bucură de varianta mobilă a acestora. Cu cât mai devreme este purtat aparatul dentar cu atât dinții permanenți vor fi drepți, impecabili și nu vor genera alte probleme în viitor.

Specialstul nostru în ortodonție te așteaptă pentru a îți oferi cea mai bună soluție ca tu să te bucuri de un zâmbet perfect!

La Prestige Dent te bucuri ce toată atenția de care ai nevoie, pentru că și tu meriți să zâmbești!De ce e bine să porțI aparat dentarCall Now Button