Cum alegem un cabinet stomatologic în Brașov? - Prestige Dent
16087
post-template-default,single,single-post,postid-16087,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Cum alegem un cabinet stomatologic în Brașov?

cabinet stomatologic brasov

Cum alegem un cabinet stomatologic în Brașov?

La ce cabinet stomatologic în Brașov să apelez?

Cel mai probabil aceasta este prima intrebare atunci cand ai nevoie sa apelezi la servicile unui astfel de cabinet. Pentru a putea lua o decizie ai la dispozitie internetul. Acesta iti poate oferi o serie de informatii legate de un cabinet stomatologic Brasov. Acceseaza site-ul si vezi care este prima impresie care ti-o lasa. De cele mai multe ori, un site bine organizat poate refelecta si activitatea cabinetului. Cauta cat mai multe informatii despre cabinet pe site-ul acestuia si vezi ce servicii iti poate oferi, ce echipa de medici au, ce fel de tehnologie folosesc, daca ai sau nu acces la lista de preturi.

Un alt mod de a alege un cabinet stomatologic in Brasov este dupa reputatia acestuia. Poti gasi informatii si recenzii de la alti pacienti pe internet sau pe retelele de socializare. Aceste detalii le poti afla si de la persoane cunoscute sau de la prieteni iar ei iti poti recomanda cabinetul la care au apelat ei. Tine cont de un lucru, aceste pareri pot fi subiective. Situatia lor nu este aceeasi cu a ta de aceea este bine sa alegi un cabinet care iti poate oferi solutia optima adaptata nevoilor tale!

Ce criterii sa iau in calcul in alegerea unui cabinet stomatologic in Brasov?

Echipa de medici. 

Cautati sa obtineti cat mai multe informatii despre echipa de medici care lucreaza in acel cabinet stomatologic Brasov, despre performantele acestora si despre gradul lor de pregatire sau specializare. Cautati informatii despre cazurile rezolvate pana in prezent. Cauta acele cabinete care iti pot oferi medici pe fiecare specializare. Astfel si optiunile tale de tratament sunt mai mari. In acelasi timp confortul tau este mai mare avand posibilitatea de a-ti trata toate problemele intr-un singur loc.

Tehnologia folosita in cabinet

Cauta acel cabinet stomatologic Brasov ce dispune de o tehnologie moderna si materiale de calitate necesare pentru a-ti putea garanta calitatea tratamentelor efectuate si nu numai. Un tratament efectuat corect trebuie sa reziste in timp. O plomba pusa bine nu va cadea dupa cateva zile sau saptamani sau luni de zile. Cauta sa obtii informatii despre modul cum se face sterilizarea si dezinfectia in acel cabinet stomatologic si daca acesta dispune de aparatura necesara pentru aceasta.

Profesionalismul echipei 

Este foarte important sa ajungi sa cunosti medicul dentist.

 Comunicarea

 Comunicarea cu pacientul este un lucru esential iar asta va ajuta ca vizitele urmatoare sa fie mai placute atat pentru tine cat si pentru medic. Nu iti fie teama sau nu fi rezervat sa pui intrebari medicului despre problema ta. In schimb acorda importanta timpului pe care medicul il va aloca pentru intrebarile tale si timpul pe care il aloca pentru a iti explica cum te poate ajuta sa scapi de aceste probleme.

Un alt aspect important intr-un cabinet stomatologic Brasov este timpul pe care medicul il aloca pentru a-ti explica cum sa pastrezi o igiena orala corecta. Degeaba tratamentul facut este corect daca tu nu stii cum sa-l mentii.

Timpul de sedere

Timpul din sala de asteptare denota modul de lucru al echipei si cel mai important respectul fata de tine si de timpul tau. Multe persoane se bazeaza pe ideea ca daca sala de asteptare este plina atunci acel cabinet stomatologic este bun, perceptie total eronata. Atentia pe care ti-o acorda medicul este importanta si toti ne dorim aceeasi atentie. Acest lucru este greu de realizat atunci cand in sala mai sunt alti patru pacienti care asteapta.

Confortul tau.

Teama de dentist este o problema cu care se confrunta multe persoane. Cauta acel cabinet stomatologic Brasov care este dispus sa iti acorde atentie si sa te ajute sa scapi de aceasta teama. De cele mai multe ori problemele care pana recent erau minore ajung sa provoace complicatii foarte mari tocmai din aceasta cauza. In functie de modul de lucru si cu alegerea unui anestezic de calitate vei putea ajunge la concluzia ca stomatologia fara durere nu este doar un mit si ca si tu te poti bucura de un confort marit.

Igiena din cabinet.

Incerca sa observi aspectul general al cabinetului, daca minimele masuri de protectie sunt respectate. Incearca sa observi daca medicul schimba manusile la fiecare pacient. Daca acesta are masca si halat obligatorii si daca masurile de dezinfectie au fost respectate. Acorda atentie marita instrumentarului ce urmeaza a fi utilizat, daca acesta este steril.

 

La Prestige Dent pasiunea si dorinta de a-ti reda un zambet sanatos ne determina sa iti fim alaturi si sa ne adaptam necesitatilor tale. De aceea am dotat cabinetul nostru cu aparatura de ultima generatie si cu materiale de calitate. Am facut acest lucru pentru a iti oferii solutii si conditii de tratament la standarde foarte inalte.

 

Te asteptam cu drag in cabinet stomatologic Brasov Prestige Dent, pentru ca si tu meriti sa zambesti!Call Now Button