Fațete dentare șI avantajele oferite - Prestige Dent
16266
post-template-default,single,single-post,postid-16266,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Fațete dentare șI avantajele oferite

FATETE DENTARE

Fațete dentare șI avantajele oferite

Fațete dentare pentru un zâmbet stralucitor

            Zâmbetul este precum o carte de vizită. Una mult mai vizibilă decât cea pe care o purtăm în portofel. Atunci când o persoană zâmbește aceasta apelează la emoții. Atât emoțiile sale, cât și ale persoanei cu care intră în contact.

            Persoanele care zâmbesc sunt mult mai abordabile. Sau cel puțin par. Oricât de sincer sau forțat ar fi zâmbetul, efectul este același. Atunci când zâmbim ne înțelegem mult mai bine cu cei din jur. Fie că este vorba despre partener, copii, șef sau orice altă persoană. Zâmbetul este limbajul universal pentru politețe sau pentru fericire. Iar atunci când părem că avem o stare bună de spirit, oamenii sunt implicit mai deschiși către noi. 

            Totuși, intervine un aspect foarte important. Unul care poate transforma un zâmbet cald într-unul care chiar te face să fugi. Starea în care este acesta. 

            Un zâmbet îngrijit denotă o persoană îngrijită. Una plăcută. O persoană lângă care vrei să fii, cu care vrei sa interacționezi. Un zâmbet neîngrijit te îndepărtează. Desigur, unele probleme sunt unele care nu țin de igiena dentară. Dinții nealiniați, de exemplu. Sau ușoara colorare a dinților. Mai ales dacă avem de a face cu un băutor înrăit de cafea. Aceste probleme sunt unele firești, care apar chiar dacă respecți o rutină bine pusă la punct de igienă orală. Dar zâmbetele neîngrijite se observă foarte ușor. De aceea trebuie să ai grijă cum arată zâmbetul tău. E o reflexie a personalității tale.

            Primul pas este să îți perii dinții de două ori pe zi. Apoi, poți opta pentru ața dentară și pentru o apă de gură. Dacă este antibacteriană este și mai bună! Dușul bucal poate deveni un accesoriu de nelipsit, de asemenea. Pasul următor este să nu mai amâni controalele periodice la dentist. Acestea trebuie făcute odată la 6 luni. Iar în unele cazuri pentru a avea un zâmbet cu adevărat strălucitor poți opta pentru fațetele dentare!

Ce avantaje au fațetele dentare?

            Fațetele dentare imită aspectul dintelui natural. Acesta este primul avantaj. Nimeni nu va știi că ai fațete dentare. Culoarea, textura și luciul sunt naturale, potrivite zâmbetului tău.

            Apoi, fațetele dentare au rolul de a masca imperfecțiunile. Fie că dintele este fisurat, crăpat sau pătat, fațetele dentare pot reda aspectul strălucitor și imaculat. Fațetele dentare sunt recomandate mai ales în cazul dinților pătați sau cu o transparență excesivă. Sunt ideale și pentru dinții cu unele imperfecțiuni de formă. Dinții fracturați, fisurați, tociți excesiv sau ciobiți pot fi și ei restaurați cu fațete dentare. Și spațiile interdentare pot fi remediate cu ajutorul acestor fațete dentare.

            Aceste fațete dentare sunt de fapt niște foițe subțiri. Ele sunt confecționate din diverse materiale sigure. În laboratorul de tehnică dentară se pot realiza din oxid de zirconiu sau porțelan. Direct în cabinet poți opta pentru fațete din material compozit. Foițele acestea subțiri se aplică pe dinte cu un adeziv special. Exact, procesul este foarte simplu! Fațetele dentare se aplică mult mai ușor decât coroanele dentare. Practic, acestea îți oferă avantajele albirilor dentare și ale coroanelor.

            Vrei să ai un zâmbet strălucitor și de invidiat?

Programează-te acum la un consult, iar specialiștii noștri îți vor oferi cele mai bune sfaturi legate de fațetele dentare!Fațete dentare șI avantajele oferiteCall Now Button