Laser stomatologic - un necesar pentru confortul tău - Prestige Dent
16566
post-template-default,single,single-post,postid-16566,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Laser stomatologic – un necesar pentru confortul tău

LASER STOMATOLOGIC

Laser stomatologic – un necesar pentru confortul tău

Un laser stomatologic este un echipament necesar pentru o clinică modernă in care primează confortul pacienților. O clinică stomatologică nu se poate numi modernă atâta timp cât încă se lucrează numai cu instrumente sau tehnici traumatice pentru pacient. Acestea aparțin unei perioade istorice a stomatologiei, când frica pacienților de tratamentele stomatologice era chiar justificată. 

Laser stomatologic

Este un aparat de ultimă generație, care ajută ca tratamentele stomatologice să se desfășoare cu o mai mare precizie, să nu fie dureroase, să fie rapide și să reducă semnificativ sângerarea și perioada de recuperare. 

Despre laser stomatologic putem afirma că este o descoperire care oferă numeroase beneficii pacienților și avantaje pe termen lung. La Prestige Dent majoritatea tratamentelor se realizează cu laser stomatologic de ultimă generație, iar una dintre valorile noastre presupune să investim continuu în calitatea serviciilor pe care le oferim și în asigurarea unei experiențe plăcute pacienților noștri. 

Există o gamă variată de lasere folosite pentru a diagnostica sau efectua diverse proceduri stomatologice, iar pentru a fi mai ușor de înțeles, am selectat două mari categorii:

Laser pentru țesuturi moi

Cu ajutorul laserelor pentru țesuturile moi se poate secționa, tăia și îndepărta gingia, mucoase și chiar tumori din cavitatea orală, într-un timp scurt și cu o precizie mult mai mare decât în cazul metodelor tradiționale de tratament. În plus, cu ajutorul laserelor pentru țesuturi moi tratamentele endodontice au o rata de succes mult mai mare, contribuind la dezinfecția canalului radicular, ajută la distrugerea bacteriilor din pungile parodontale, tratând astfel boala parodontală. Te întrebi cum acționează laserul pentru țesutul moale? Acesta pătrunde în țesutul moale, închizând terminațiile nervoase și vasele de sânge, acesta fiind motivul pentru care pacientul nu resimte deloc durere în timpul intervenției cu laser. În plus, laserele pentru țesuturi moi asigură o regenerare rapidă a țesuturilor. 

Laser pentru țesuturi dure

Ajută medicul stomatolog la secționarea în os și dinte, fiind folosite de obicei cu scopul de a steriliza și curăța dintele de carii, de a pregăti dintele pentru anumite intrevenții  sau pentru a acționa asupra oaselor maxilare in diverse manopere. 

Te întrebi de ce să alegi tratamentele cu laser stomatologic?

  • Prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește curățarea cariilor, fără afectarea structurilor dentare sănătoase.
  • Elimină în totalitate riscul de fisuri și fracturi în smalț. În cazul tratamentelor clasice, acest risc este destul de crescut, deoarece curățarea mecanică cu freza dentară e imposibilă fără producerea vibrațiilor.
  • Elimină sensibilitatea și durerea de la nivelul dentiților. Dinții sensibili pot fi tratați cu cu ajutorul laserului fără durere și sporirea sensibilității. 
  • Asigură un confort psihologic superior metodelor de tratament tradiționale, pentru pacienții cărora le este frică de durere și de anestezie. În plus, laserul produce sunete de intensitate joasă, mult mai ușor de tolerat decât frezele dentare spre exemplu. 
  • Timp foarte scurt de vindecare în perioada de recuperare 

Apelează cu încredere la stomatologia cu laser la clinica Prestige Dent din Brașov și bucură-te de avantajele acestor metode de tratament de ultimă generație. Cu siguranță vei simți diferența comparativ cu metodele clasice.Call Now Button