Un zambet. Ce spune multe... - Prestige Dent zambet sanatos
16121
post-template-default,single,single-post,postid-16121,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Un zambet. Ce spune multe…

ZAMBET

Un zambet. Ce spune multe…

Un zambet, cartea ta de vizita!

Un zambet poate servi de multe ori drept carte de vizita si vine atat de natural, incat uneori nici nu ne dam seama ce efect are acesta asupra oamenilor cu care interactionam. Acesta ne face sa parem si chiar sa fim mai calzi, mai buni si mai pozitivi, emanand o energie familiara care ii ajuta pe cei care ne intalnesc sa aiba curajul sa se apropie de noi. 

Mai mult, o persoană zambitoare emana mai multa incredere decat una incruntata si care pare greu de abordat. Totusi, un zambet nesanatos nu are nicidecum acelasi efect precum unul imaculat, sanatos si ingrijit. 

Inspira incredere si iesi in evidenta!

Este extrem de important să iti mentii mereu un zambet sanatos. Asta inseamna sa mergi regulat la dentist, odata la 6 luni, si să ai o igienă orala corecta, spalandu-te pe dinti de doua ori pe zi. De asemenea, atunci cand simti un disconfort, acest lucru insemna ca exista o problema care trebuie tratata fara amanare, pentru a nu te alege cu probleme mai grave si al caror tratament va fi mult mai costisitor. 

Nu-ti ascunde zambetul!

Cariile dentare sunt cele mai intalnite probleme si apar datorita nerespectarii igienei orale, a unei diete bogate în zahar si a unui nivel ridicat de stres care duc la acumularea placii bacteriene. Cele mai frecvente simptome ale aparitiei cariilor sunt durerile de dinti, sensibilitatea dentara care apare la alimente si bauturi fierbinti sau reci, pete pe dinti, puncte de culoare inchisa sau o respiratie neplacuta, cauzata de bacteriile care distrug tesutul. 

Totusi, aceste simptome pot aparea abia cand caria este intr-un stadiu avansat. De aceea este foarte importanta vizita regulata la dentist, pentru a depista din timp problemele. 

De asemenea, cu cat se amana mai mult tratarea cariei cu atat mai adanca va deveni, ajungand pana la nerv, cand durerile vor fi insuportabile.

Nu lasa aceste probleme sa te afecteze. 

Apeleaza acum la specialistii nostri pentru un zambet sanatos si o carte de vizita imaculata!Call Now Button